Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 4
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Självrengörande toalett eller annan hjälp?

Skapades: February 04, 2013 04:01:46 PM
Författare: Pierre
Kategori: Samhälle: Arbete

Städning av toaletter i Stockholm

Att hålla rent på offentliga toaletter är verkligen viktigt då de passeras av många människor och smittoriskerna blir ofantliga. Risken för smitta från tarmen är hög och renhållningen är desto viktigare då. Städning 2 gånger om dagen är inte tillräckligt utan man behöver göra det minst 8 gånger eller så ska man investera i självrengörande toaletter. Video som visar hur en toalett rengör sig själv.

För att nå till en bra hygieniskt standard måste kvaliteten på städningen vara god. Man måste hålla rent på sådana ställen som händerna vidrör så som kranar, handtag och kakel för dessa områden är smittspridare. Alla vet ju att när man nyser i sina händer utan att sen tvätta dem riskerar att genom beröring på handtag att föra sina baciller vidare. Man kan inte städa en toalett på en minut för det räcker inte till att få bort alla baciller på alla beröringsytor. Det tar minst fem till tio minuter för ordentligt rengöra kontaktytor så som kranar, handtag, handfat och toalettstol. Ett virus kan överleva i 72 timmar på kranar så då är det verkligen absolut viktigt att flera gånger om dagen rengöra alla ytor som används. På de flesta offentliga toaletter brukar det sitta ett städschema på väggen och det är bra för oss kunder att få se hur ofta det städas för då vet man att allt är rent och fräscht. Och det blir en bekräftelse på att vissa ser till kundens bästa även fast det gäller så banalt som toaletter. Denna artikeln är skriven av www.flyttstadsthlm.se som bland annat kan hjälpa till med städning av toaletter i Stockholm och andra delar av vårt avlånga land.

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: ( Röster)

Kommentarer:

Inga kommentarer än.

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.