Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 2
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 38
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Sökmotoroptimera din webbsida för sökmotorerna.

Skapades: April 06, 2008 05:59:02 AM
Författare: Pierre
Kategori: Internet: Webbutveckling: Sökmotoroptimering
Internet och antal webbsidor växer för varje dag som går.iis.se som har hand om .se domäner så registreras det cirka 150.000 - 200.000 domännamn varje år, se statistik. Vid årsskiftet 2008 var det 717.283 aktiva .se domäner.
Antal domännamn som registreras gör att det blir allt fler webbsidor som vill rankas högt upp i sökmotorerna och slåss om dem populära sökorden inom den kategorin som passar in på deras webbsida. För att göra så att din webbsida rankas högt upp i sökmotorerna så gäller det till 90% att få inlänkar från andra domäner. Du ska helst försöka att få inlänkar till din domän utan att länka tillbaka. Dem resterande 10% handlar om ditt innehåll på webbsidan som; text, källkod, mallar, menyer, bilder etc. Att sökmotoroptimera är en hel vetenskap, det går aldrig att göra en webbbsida 100% sökmotoroptimerad. Dem stora sökmotorerna som Google och Yahoo ändrar hela tiden på sina så kallade regler för att visa det bästa sökresultatet för specifika sökord, för att komma någorlunda närma dessa 100% för sin sökmotoroptimerade webbsida, krävs det att man uppdaterar och följer deras regler hela tiden.

Dödsfällan som kan få hela din webbsida att gå från flera tusen besökare till inga alls.
Nu när antalet webbsidor ökar för varje dag som går, ökar även kriget om att få en bra plats i sökmotorerna. Många har försökt att fuska till sig en bra plats i sökmotorerna genom att köpa inlänkar till sin webbsida. Detta gillar inte sökmotorerna alls, har dem en enda liten tanke om att en som äger en webbsida har köpt inlänkar till sin webbsida så kommer dem att hamna långt ner på sökmotorerna. I vissa extrema fall kan även en webbsida plockas bort helt och hållet från sökmotorernas index. Har du en webbsida så gör inte detta misstaget, att försöka köpa sig en bra plats i sökmotorerna.

Skaffa inlänkar till din webbsida genom Sessam.se
Japp, du läste rätt.  Du kan på denna webbsidan lägga till din länk helt gratis. Lägg till din länk genom att klicka i menyn ovanför. Du kan även skriva en artikel som denna med dina länkar i eller inom något annat område och placera den här så andra kan läsa den. För att skriva en artikel krävs det att de registrera ett konto, detta gör du genom att klicka uppe till höger på denna sidan på "Registrera".

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.1 (8 Röster)

Kommentarer:

Inga kommentarer än.

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Hur man håller ett nyårslöfte - Alternativ guide
Högtiderna är åter på intåg, likaså ångesten av att inte fullfölja förra årets nyårslöfte. Det skapar samtidigt en tveksamhet inför nästa års nyårslöfte, som likväl måste infrias.