Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 4
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Sportz - Tjäna pengar med sports trading

Skapades: August 28, 2008 06:29:23 PM
Författare: none@hotmail.com
Kategori: Ekonomi: Investeringar
Den nya tjäna pengar grejen i Sverige är sports trading som allt fler och fler får upp ögonen för. Denna typen av investering har funnits i Usa och England under en lång period men vi i Sverige har varit lite efter när det gäller detta. Den populäraste webbsidan för tradare är Sportz växer för varje dag som går. Ett medlemskap i Sportz kostar idag 6900 kronor inklusive moms. Man kan även välja att betala varje månad som då kostar 575 kronor i månaden. Det första alternativet rekommenderas för personer som har gott om pengar innan dem börjar med sports trading och det andra alternativet för betalning rekommenderas för personer som vill avsätta 575 kronor varje månad av det dem vinner genom Sportz.

Sportz - Nytt sätt att leva


Genom Sportz kan du skapa en mängd med extra pengar. Du kan till och med leva på att vara tradare på heltid, som många svenska idag gör. Att varje dag leta upp nya trading matcher att spela på för att tjäna pengar är både roligt och spännande. Är du en nybörjare på detta med sports trading så är Sportz något för dig, du behöver inte själv leta upp matcherna för att vinna pengar inom trading. Letandet sköts av proffisionella sports traders som varje dag leta upp nya och heta matcher inom alla möjliga sporter. Det enda som behöver göras av dig är att skaffa ett medlems konto på Sportz för att få ta del av alla matcherna som dem proffisionella sports traderna spela på. därefter är det abra att logga in på en bookmaker (spelbolag som svenska spel) och satsa (investera) dina pengar på det tips som personerna bakom Sportz ger dig. Flera olika webbsidor, som MarketShark.se har skrivit possitivt om Sportz och den tjänsten som dem utför.

Läs vad MarketShark.se har skrivit om Sportz samt vad grundaren av Sportz har skrivit på Marketshark´s blogg.

Besök Sportz och börja tjäna pengar med sports trading

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.3 (3 Röster)

Kommentarer:

Guest:
2008-09-01 10:26:02
OjOj! Vilken sida Sportz är. Går riktigt bra med tipsen man får. Har endast förlorat 2 matcher av ungefä 20! Tack!

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.