Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 4
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

SexRea.se - Ta hand om dina sexleksaker!

Skapades: August 25, 2008 07:00:33 PM
Författare: Lisa
Kategori:
Ta hand om dina sexleksaker – så tar de hand om dig!

Hur vårdar man egentligen sina sexleksaker? Ofta så medföljer det skötselråd då man köper sexleksaker, ofta klistrat på förpackningen. Antagligen så vet tillverkaren bäst hur man tar hand om just de sexleksaker de tillverkar, men som alltid finns fler sätt att ta hand om sin älskade massagestav eller sin arsenal av sexleksaker! Ofta så förvarar man sina sexleksaker i byrålådan, det är sällan de ligger framme… Så vi anstränger oss att förvara våra sexleksaker på ett bra och säkert ställe men förvarar vi dem rätt?

Till att börja med så tycker jag att du skall plocka ur batterier ur din massagestav ifall du inte kommer att använda den på ett tag. Även då sexleksakerna är av bra materiel så kan gamla batterier gå sönder inuti och förstöra din massagestav. Så plocka ur batterierna ur sexleksakerna då de inte används på ett tag!
Då de flesta har fler än en massagestav så bör ni tänka på att inte förvara era sexleksaker liggandes mot varandra. Alltså ha gårna sexleksakerna i samma låda men kom ihåg att separera dem på något sätt, antingen med en bit tyg eller liknande. Komihåg att Sexleksaker i Jellymaterial är extra känsliga.

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.2 (4 Röster)

Kommentarer:

Inga kommentarer än.

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.