Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 2
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Tjäna pengar genom Clickbank

Skapades: August 13, 2008 09:47:31 PM
Författare: none
Kategori: Ekonomi: Tjäna pengar

Tjäna pengar genom ClickbankGenom att sälja annonsutrymme på din webbplats kan du tjäna flera hundra om dagen utan att göra något. Dina annonser kan visas i flera olika format; banner eller textlänk som på Google Adsense. Du tjänar inte pengar på hur många annonsvisningar du har på din webbsida utan du tjäna pengar när någon köper något via länkarna som du har från Clickbank.

Du kan tjäna upp till 75% av vad den rätta ägaren tjäna på sin produkt som du hjälper han / hon att tjäna. Exempel: Hjälper du till att sälja en e-bok för $100 och du får 75% av det priset i provision så tjäna du $75 för den försäljningen. Det finns annonser som du kan visa inom alla möjliga kategorier, har du en blogg så är det en utmärkt idé att lägga upp annonser från Clickbank där. Även om du bara säljer 1 produkt från Clickbank i månaden så tjäna du bra med pengar på detta. Dem pengarna som du tjäna från Clickbank kommer först att hållas av dem i 15 dagar sedan så kommer du att få hem en check som du får gå till banken med för få ut dina pengar. Du måste minst ha kommit upp till $100 för att Clickbank ska skriva ut en check till dig.

Sälj digitala produkter (elektroniska)Alla produkter som säljs via clickbank är elektroniska produkter, med detta menas det att om någon eller du köper en produkt via dem så kan du nästan omedelbart få tillgång till det du har köpt. Genom att köparen vet att han får tillgång till sina produkter direkt efter köp så blir det enklare för dig som affiliate att tjäna pengar på detta då köparen blir mer sugen på att köpa för att få ladda ner sin digitala (elektroniska) produkt direkt.

Clickbank medlemskapAtt bli medlem på Clickbank kostar $50 för en livstid, med detta menas det att du endast behöver betala $50 en enda gång och sedan har du tillgång till flera tusen digitala (elektroniska) produkter som du kan hjälpa andra att sälja och tjäna pengar på den provisionen som ägaren av produkten ger dig. Clickbank är en riktig inkomstkälla för den som vill börja tjäna pengar på Internet.

Bli medlem på Clickbank och få tillgång till flera tusen digitala produkter som du blir återförsäljare till och tjäna pengar på:

Bli medlem

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.1 (6 Röster)

Kommentarer:

Guest:
2008-08-13 17:04:19
Jag tjäna redan pengar på Clickbank :) Lycka till alla som ska börja, jag tjäna pengar och jag hoppas att ni kommer att göra det med! Vill ni ha tips på hur man ska marknadsföra sina resellprodukter? Kontakta mig på: 1camilla1967@gmail.com

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.