Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 2
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Är det säkert att ladda ner illegala filer?

Skapades: June 24, 2008 12:18:01 PM
Författare: none
Kategori: Internet: Tjänster
Vill du ladda ner filmer, spel och dem senaste albumen från Internet? Klicka här

Är det säkert att ladda ner illegala filer från nätet? Både ja och nej, i Sverige har vi endast haft ett fåtal personer som blivit dömda för att ha laddat ner illegala filer till sin dator. Men som jag alltid har sagt, vad kostar det om man åker fast? HAHA, knappt något, 15.000- 35.000 kronor är det inte värt att ta chansen?

Om jag skulle säga att endast 2 av 500.000 svenskar har åkt fast för illegal nerladdning av filer skulle du inte också ta den chansen att vara en av dessa överblivna 499.998 svenskarna som fortfarande kan se dem senaste biofilmerna hemma i sovrummet? Ladda ner sitt favoritalbum till datorn på under 5 minuter + ytterliggare 5 minuter för att bränna ut hela albumet på en CD-skiva? Det är 10 minuter av ditt liv som du behöver vänta på att få ditt album utbränt på en CD-skiva. Och det känns mycket bättre än att springa ner till skivaffären för att köpa albumet för runt 150 kronor.

Piratbyran.org som vill göra den nu illegala nerladdningen laglig är i ständig kamp tillsammans med över 500.000 svenska personer. Kommer vi att lyckas? Självklart! Vi måste bara hålla ihop, vi måste gå samman och kämpa för vad vi vill ska bli verklighet. Stöd oss pirater genom att själv bidra med att ladda ner dem senaste filmerna, musiken och spel till din dator på thepiratebay.org. Thepiratebay är världens största bittorrent tracker som har det senaste inom den digitala världen för dig att använda som pirat.

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.2 (4 Röster)

Kommentarer:

Inga kommentarer än.

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.